De DVSA heeft grote wijzigingen aangekondigd in het theorie-examen in het VK, dat deze maand van kracht zal worden.

 

De nieuwe theorie-test schrapt het vraag- en antwoordgedeelte van de casestudy van de test ten gunste van een visuele categorie.

 

Leerlingen zullen nu een clip met mogelijke gevaren moeten bekijken en vervolgens meerkeuzevragen over de video moeten beantwoorden. CBR slagingspercentage is hoog dit keer.

 

De verhuizing is bedoeld om leren autorijden toegankelijker te maken – vooral voor mensen met leerproblemen en ontwikkelingsstoornissen.

 

Over de veranderingen zei de DVSA: “Autorijden kan levensveranderend zijn en de DVSA zet zich in om iedereen toegang te bieden tot de mogelijkheden die autorijden te bieden heeft. We hebben nauw samengewerkt met verkeersveiligheidsexperts en leerlingen om een ​​theorietest te maken die de kennis van een kandidaat van de verkeersregels volledig test en die toegankelijker is. ” theorie scooter is online mogelijk.

 

 

Het gevaarherkenningsgedeelte van de test blijft ongewijzigd.

 

Dit nieuws komt natuurlijk omdat veel studenten moeite hebben om boekingen voor rijexamens te krijgen na een achterstand veroorzaakt door de blokkering van het coronavirus.

 

Verschillende leerlingen hebben Twitter bezocht om te klagen over wachttijden en het gebrek aan beschikbaarheid.